Bocquillon
Rundvlees
Een overheerlijk streekproduct
Bocquillon is vlees van Belgische dikbilkoeien die met fris weidegras en lokaal aangepast voeder zijn opgegroeid. Deze koeien van het Belgisch Witblauw ras zijn door plaatselijke veehouders verzorgd en gevoederd met koolzaad dat hier op onze velden is gerijpt. Het is dankzij deze formule dat we de consument een product kunnen aanbieden met een niet te evenaren smaak: de authentieke smaak van het rundvlees van weleer.
Onze recepten
SMAKELIJK
“Bocquillon”-rundscarpaccio met groentjes en picklesmayonaise
Recept van Lady Chef of the Year 2013: Ann De Roy van het restaurant Pand 19 in Geraardsbergen (exclusief in GAEL).
Gegrild “Bocquillon”-lendestuk gecombineerd met rundstartaar, geserveerd op een mergpijp
Recept van Lady Chef of the Year 2013: Ann De Roy van het restaurant Pand 19 in Geraardsbergen.
Gegrild "Bocquillon"-lendestuk, versierd met het zachte hart van kropsla en Shimeji-champignons, gecombineerd met rundstartaar die op een mergpijp wordt geserveerd.